AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 6.2.2024

FC Hakalle uusi sopimus - "Erittäin hyvä nuori suomalainen lahjakkuus"

FC Hakalle uusi sopimus - "Erittäin hyvä nuori suomalainen lahjakkuus"

Tuorein hakalainen. (Kuva: FC Haka)

FC Haka ja 21-vuotias Juho Kilo ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Keskikenttäpelaaja on ollut ilman sopimusta viime heinäkuusta alkaen, jolloin sopimus saksalaisen Hamburger SV II:n kanssa päättyi.

Myös Suomen juniorimaajoukkueissa useasti esiintynyt Kilo on mielenkiintoinen lisä Hakan tulevan kauden joukkueeseen.

- Erittäin hyvä nuori suomalainen lahjakkuus, jolla on valoisa tulevaisuus edessään. Tuo joukkueeseen hyvän lisän positiivisella energiallaan ja syöttötaidoillaan. Hänellä on hyvä kokemus Saksasta uransa alkuvaiheessa, FC Hakan päävalmentaja Andy Smith listaa tuoreen hankinnan ominaisuuksia.

Kilo saapui FC Hakan testeihin tammikuussa ja on alusta asti sopeutunut joukkueeseen sekä seuraan erinomaisesti ja näkeekin sen yhdeksi syyksi, miksi sopimuksen allekirjoittaminen oli helppo päätös.

- Välittömästi muutaman treenin jälkeen sain hyvät vibat kaikista seuran sisällä. Treeneissä on ollut hyvä ja yhtenäinen meininki. Asioita tehdään yhteisen hyvän ja menestyksen eteen. Sopimusasioissa päästiin heti tosi vaivattomasti ja nopeasti yhteisymmärrykseen. Sen vuoksi kasvoi fiilis siitä että Haka on hyvä valinta. Totta kai myös uniikki stadion ja seuran rikas historia vetivät puoleensa, Kilo toteaa.

Pelaaja uskoo positiivisen ympäristön antavan myös hyvä nosteen hänen tulevaisuudelleen.

- Henkilökohtaisesti hyvin vaikean ajanjakson jälkeen koin, että pystyn täällä saada peli-ilon ja hymyn takaisin. Tuntuu myös jo lyhyellä otannalla siltä, että myös muut ovat aidosti iloisia ja ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Odotan, että pääsen kauden aikana nostamaan pokaalia! Aion joka viikko antaa 100% itsestäni kentällä ja uskon voivani auttaa Hakaa menestymään tällä kaudella hyvin, Kilo huomauttaa.

Juho Kilon sopimuksen myötä FC Hakalla on kaikkiaan 19 pelaajasopimusta kaudelle 2024: Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä, Rodrigo Macedo, Nicolas Dantas, Guilherme Morais, Nikolas Talo, Hassan Ndam, Evangelos Patoulidis, Tuukka Törmä, Oliver Heino, Liam Hughes ja Juho Kilo.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia