AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2024

​"Hyvä ja solidi esitys" – Vesa Vasara tyytyväinen Interin jatkopaikkaan cupissa

​"Hyvä ja solidi esitys" – Vesa Vasara tyytyväinen Interin jatkopaikkaan cupissa

"Vesku" antoi tunnustusta myös vastustajalle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter matkasi keskiviikkona Tampereelle Suomen Cupin 2024 ensimmäiseen otteluunsa. Cupin 4. kierroksen ottelussa turkulaiset kohtasivat Ilves/2:n.

Inter onnistui maalinteossa kolmesti ja piti oman verkon puhtaana, ja jatkaa näin ollen matkaa Suomen Cupissa suvereenilla 3-0-voitolla.

Ottelussa ensimmäiset virallisen ottelun peliminuuttinsa edustusjoukkueen paidassa pelasivat maalilla aloittanut Ville Seppä sekä vaihdosta sisään tullut Djoully Nzoko. Valitettavasti Seppä joutui jättämään kentän 64 peliminuutin jälkeen, ja Eetu Huuhtanen otti paikan tolppien välistä pitäen nollat omissa ottelun loppuvihellykseen saakka. Ensimmäisen maalinsa Interin paidassa iski espanjalaistoppari Derik Osede.

- Ainahan haluaisi tehdä vielä enemmän maaleja tai pelata paremmin, mutta hyvä ja solidi esitys tämä oli, Interin päävalmentaja Vesa Vasara kertasi.

Vaikka Inter hallitsi ottelua myös numerollisesti tehtyään avausmaalin jo kolmannella minuutilla, ei jatkopaikka ilmaiseksi irronnut.

- Ansaittiin voittaa niin kuin pitikin, mutta nämä eivät ole aina helppoja otteluita. Vastustajalle pitää antaa krediittiä, nuori, hyvin töitä tekevä ja teknisesti taitava joukkue, joka antoi meille hyvän haasteen.

Lisää uutisia