AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2022

​Jiri Nissinen jatkaa IFK Mariehamnissa – "Tämä kausi on ollut askel eteenpäin"

​Jiri Nissinen jatkaa IFK Mariehamnissa – "Tämä kausi on ollut askel eteenpäin"

Jiri Nissisellä on takana hyvä kausi. (Kuva: IFK Mariehamn)

Laitapuolustaja Jiri Nissinen nähdään IFK Mariehamnin riveissä myös tulevalla kaudella seuran päätettyä käyttää Nissisen sopimuksessa olleen option.

Juoksuvoimainen 25-vuotias puolustaja on pelannut kaikkiaan lähes 80 ottelua Veikkausliigassa. Ensi kertaa hän tuli IFK Mariehamniin lainalle KuPS:sta kaudella 2021 ja tämän kauden alla Nissinen solmi vapaana pelaajana 1+1-vuotisen sopimuksen Grönvittin kanssa. Sopimuksessa oli seuran optio jatkosta.

Ennen IFK Mariehamnia Nissinen pelasi neljä kautta KuPS:ssa, jossa tilille tuli vajaat 40 Veikkausliigaottelua. Grönvittin paidassa Nissinen toistaiseksi pelannut tällä kaudella 24 ottelua, joka on yli kaksi kertaa enemmän kuin edelliskauden 11 ottelua.

- Olen iloinen jatkosta IFK:ssa. Omalta osaltani tämä kausi on ollut askel eteenpäin toisen kuin edellinen ja toivon, että ensi kaudesta tulee vielä parempi. Kauden loppupuolella joukkue on ollut hyvässä vireessä ja se on hyvä pohja, jolle rakentaa ensi vuotta, Nissinen sanoo.

Nissisen jatko sopii mainiosti IFK Mariehamnin tavoitteisiin.

- Olemme olleet tyytyväisiä Jiriin ja haluamme pitää hänet mukana joukkueen rakentamisessa, jossa painotamme jatkuvuutta ja sen myötä päädyimme käyttämään option sopimuksen jatkamisesta, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Matsson toteaa.

- Jiri on juoksuvoimainen laitapuolustaja, mikä on tärkeä ominaisuus nykypäivän jalkapallossa ja hän pystyy tarvittaessa pelaamaan kummallakin laidalla. Hän on edelleen nuori, mutta samalla hänellä on rutiinia noin 80 liigaottelun verran, joten kyse on paikkansa hyvin vakiinnuttaneesta ja luotettavasta liigapelaajasta, jota arvostamme pelaajaryhmässämme.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia