AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 10.7.2022

KuPS vahvistaa keskikenttäänsä

KuPS vahvistaa keskikenttäänsä

Jaakko Oksanen on tuttu pelaaja Suomen nuorisomaajoukkueista. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS kertoo verkkosivuillaan tehneensä sopimuksen 21-vuotiaan keskikenttäpelaaja Jaakko Oksasen kanssa. Oksasen sopimus kestää kauden 2023 loppuun ja sisältää myös option kaudesta 2024.

Oksanen on Keravan Pallo-75:n kasvatti, joka siirtyi jo nuorena Helsingin Jalkapalloklubin organisaatioon. HJK:ssa Oksanen kirjasi tililleen kaksi Suomen Cupin ottelua ja myös pienet minuutit Veikkausliigasta ollessaan vasta 16-vuotias.

Talvella 2018 Oksanen siirtyi Englannin Championshipissa pelaavan Brentfordin organisaatioon. Championshipissa vastuu jäi kuitenkin varsin vähäiseksi ja kaudelle 2020-21 Oksanen siirtyi lainasopimuksella sarjatasoa alempana League Onessa pelaavaan AFC Wimbledoniin.

Donsissa Oksanen oli suuressa vastuussa ja keräsi isoja minuutteja, mutta lainasopimuksen päättyessä ja emoseura Brentfordin noustua Valioliigaan tie edustusjoukkueessa oli jälleen tukkoinen. Niinpä edessä oli jälleen siirto lainalle Skotlannin Championshipissa pelaavaan Greenock Morton FC:n paitaan. Skotlannissa vastuuta tuli jälleen mukavasti ja Oksanen pelasi vahvan kauden skottijoukkueen keskikentällä.

Heinäkuun alusta lähtien Oksanen on ollut ilman sopimusta yhteiselon päättyessä Brentfordin kanssa ja näin siirto KuPS:aan oli mahdollinen.

Oksanen on edustuskelpoinen kansainvälisen siirtoikkunan auetessa 13. heinäkuuta.

Lisää uutisia